Om ejendommene

Mathildeparken er opført i årene 2005-2007. Bebyggelsen rummer lejligheder i mange størrelser som rækker fra 1-værelses-lejligheder til store penthouselejligheder med udsigt over Hillerød .

Mathildeparken ligger centralt i Hillerød med indkørsel fra Københavnsvej og i gå-afstand til station, Slotsparken og centrum. Der er desuden kort vej til gode dagligvareforretninger på Skansevej. Til bebyggelsen er der gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

Blok 1 (nærmest station) er 4 etager og består af 28 antal lejligheder fordelt på 3 opgange.  3 værelser er mindste størrelse lejlighed i denne blok.
Ud mod parkerings-pladsen har alle lejligheder en fransk altan og lejligheder på 3. sal en altan. Mod banelegemet har stuelejlighederne en terrasse afskærmet af en bøgehæk. Til lejlighederne på 1.-3. sal er der altan.

Blok 2 (midterste bygning) er 5 etager og består af 41 antal lejligheder fordelt på 4 opgange. Alle lejligheder er på mindst 3 værelser.
Ud mod parkerings-pladsen har alle lejligheder en fransk altan; nogle af lejlighederne på øverste etage har desuden altan.
Mod banelegemet har stuelejlighederne en terrasse afskærmet af en bøgehæk. Til lejlighederne på 1.-3. sal er der altan.

Blok 3 (nærmest Københavnsvej) er 6 etager og består af 87 antal lejligheder fordelt på 6 opgange.
I stueetagen har alle opgange 2-værelses lejligheder med terrasse, som vender mod banelegemet.
I opgang 15-19 er der 1-værelses lejligheder i stueetagen mod P-pladsen. Disse har fransk altan. I opgang 21-25 findes der 1-værelses lejligheder flere etager; alle vender mod P-plads og har fransk altan.
Resten af blokkens lejligheder varierer i størrelse og har fransk altan mod P-plads og altan mod banelegemet. Nogle af de øverste lejligheder har altan mod P-plads.

 

Der er elevator i alle opgange, aflåst hoveddør og dørtelefon i alle lejligheder.

 

Beboelsen har satset begrænset på fællesarealer og fællesfaciliteter, hvilket afspejles i de udgifter som pålægges ejerne til den fælles vedligeholdelse og drift. 

Om foreningen

 

Mathildeparken er organiseret i tre ejerforeninger og en fælles grundejerforening.
Opdelingen hidrører fra de oprindelige etaper i opførelsen af bebyggelsen. De enkelte ejerforeninger har særskilt økonomi hvad angår de tilsvarende boligblokke. Ejerforeningerne bidrager til den fælles økonomi i grundejerforening, som står for bebyggelsens ydre rammer.

Opdeling af foreninger:
Ejerforening 1: Nr.1-5
Ejerforening 2: Nr. 7-13
Ejerforening 3: Nr. 15-25

De tre ejerforeninger samarbejder tæt og afholder fælles bestyrelsesmøder.

Viceværtsfunktion varetages af CS Service ved Claus Sørensen, som tager sig af renholdelse samt delvis vedligehold af grunden og fællesfaciliteterne, herunder trappevask.